Om os

Ung virksomhed med intention om at
bringe automatisering ud til alle størrelse virksomheder

Den nye teknologi RPA/Robot process automation har ind til nu været forbeholdt de store virksomheder, da omkostningerne for at udvikle og vedligeholde RPA robotter har været høje. NyxTech vil være med til at ændre dette. Det skal være muligt for selv de mindre virksomheder at være med på den nye teknologi bølge.

Vores navn

Tradition vil at man som IT virksomhed navngiver sig efter den græske mytologi. Og da vores Founder Patrick skulle navngive os, blev det næsten ikke mere passende end at opkalde virksomheden efter Nyx – nattens gudinde. For som Nyx hersker over natten, sikrer vi, at vores kunders digitale opgaver, løser sig automatisk i mørket; eller i hvert fald i det skjulte.

Founder

NyxTech er startet af Patrick Olsen, som har analyseret arbejdsopgaver og udviklet RPA robotter, til den over 100 år gamle virksomhed Skandinavisk Motor Co.

“Jeg havde en stilling som produktkoordinator, men jeg brugte mere af min tid på at styre IT projekter, da jeg er uddannet i projektledelse og altid har haft en interesse for IT. I en del år har jeg også været selvlært programmør, så derfor var det oplagt, at jeg skitserede og udviklede Robotics process automation til virksomheden.”

Patrick Olsen

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.