Open Source

verden i hånden

Written by patrick

august 26, 2021

Open Source RPA 🤖

Her hos NyxTech bruger vi Open Source RPA værktøjer til at automatisere dine arbejdsprocesser.

Hvad er open source.🧑🏻‍💻🧑🏾‍💻👨🏼‍💻

Open source giver mulighed for at udviklere, kan komme med forslag til ændringer af softwaren og skulle firmaet bag softwaren lukke, så kan communitiet omkring softwaren fortsætte med at vedligehold det. 

Er det sikkert at bruge? 🔐

JA meget. Når det er open source, så er der ikke fordi udviklerne kan lave ændringer uden at spørge firmaet. Det giver derfor firmaet mulighed for at hurtigt lave ændringer, hvis der skulle være fejl eller sikkerhedshuller kontra hvordan et firma uden open source først selv skal finde fejlen og udbedre den.Open source har derfor en tendes til at vokse hurtigere end closed source software.

Hvilket stykke software bruger NyxTech? 🕶️

Vi bruger et open source framework som hedder RPA framework og bliver vedligehold af firmaet Robocorp. Det bygger på Python som er en af de mest anvendte programmeringssprog i verden. Hvilket betyder at hvilken som helst Python udvikler, hurtigt vil kunne sætte sig ind I, hvordan en robot virker.

RPA Framework kommer oprindeligt fra Robot Framework som er udviklet og designet af Nokia og senere blevet frigivet til at communitiet kunne arbejde videre med det. 

Hvilke fordele er der ellers ved Open source RPA? 💵

Prisen er helt klart en faktor. Her betaler man ikke for hvor mange robotter du har kørende men hvor længe de køre på Robocorps server. Er robotten designet til IKKE at køre i cloud, så koster den ikke noget ekstra da RPA framework er Open source mulig for alle at downloade. Da omkostningerne er meget lave, så kan det  typisk ikke betale sig at lade være med at bruge deres cloud, da det også giver bekvemmelighed.

Dernæst er der muligheden for at udvide systemet.

Da RPA framework er bygget på Python, så er mulighederne uendelige for udvidelse, da det hele er kode.

En Python udvikler vil kunne udvikle et stykke software til dig og koble en robot sammen med det.

You May Also Like…

Termer

Termer

Hvad er Software robotter? Software robotter, Robotics process automation (RPA), automatisering, er i essensen det...

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.