Termer

Keyboard layout

Written by patrick

november 25, 2020

Hvad er Software robotter?

Software robotter, Robotics process automation (RPA), automatisering, er i essensen det samme.
For at starte for enden. Automatisering er den generelle term for at gøre en process automatisk. Termen Software robotter er hyppigere brugt når der er tale om real kodning af robotter med diverse programmerings sprog, hvor Robotics process automation bliver mest brugt når der er tale om low-code platforme, hvor man bygger robotterne i. Til sidst er det næsten ens software robotter er typisk hurtigere og er mere fleksible, en robotter som er bygget i et lukket low-code miljø

Hvad er Robotics Process Automation (RPA)?

Robotics process Automation bliver typiske brugt, når det bliver lavet i et low-code miljø

Hvad er Low-code?

Det er et program eller platform som har en visuel brugerflade, hvor du typisk med drag and drop kan flytter rundt på funktioner og danne flowcharts til at lave en automatisering af en arbejdsproces.

Python?

Er et af de mest populære programmerings sprog.

Sproget syntax minder meget om at skrive på engelsk, hvilket gør det nemmere at lære end nogle af de andre sprog.

Python er også et sprog som virker på alle platform og derfor giver god mening at bruge i forbindelse med automatiser, da man vil kunne flytte programmet til andre platform uden de store problemer.

Workflow Automation?

Er en hurtigt måde at forbinde flere systemer via api.

Eksempler på producenter af denne type software er N8N (Fair code license) Power Automate(Closed license), disse producenter har lavet api skabeloner som du sætter sammen i en form for et  Flow diagram. 

Fordelen ved at bruge Workflow Automation er man hurtigt har en automatisering oppe at køre og man kan aktivere en Software robot samt sende data til Software robotten.

You May Also Like…

Open Source

Open Source

Open Source RPA 🤖 Her hos NyxTech bruger vi Open Source RPA værktøjer til at automatisere dine arbejdsprocesser. Hvad...

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.